Zakup z dostawą produktów mleczarskich oraz tłuszczy roślinnych.
- Zamieszczono: 14.03.2006 r.
- Data składania ofert: 29.03.2006 r., godz. 10.00
- Data otwarcia ofert: 29.03.2006 r., godz. 10.15
tel./fax (048) 664-25-48
ogłasza przetarg nieograniczony o wartości poniżej 60 tys. euro
na: „zakup z dostawą produktów mleczarskich oraz tłuszczy roślinnych”
Przedmiot zamówienia wg Wspólnego słownika zamówień CPV 15500000-3 oraz 15412200-1:
1. Mleko 2% - 19 000 l
2. Śmietana 18% - 200 g do zup - 1 900 szt.
3. Delma do kanapek 500g lub inna w kubku - 1 100 szt.
4. Masło 200 g (ekstra, mazowieckie
lub równoważne) - 350 kg
5. Twaróg półtłusty - 700 kg
6. Ser topiony 100 g (różne smaki) - 1 800 szt.
7. Ser żółty (edamski, salami lub inny twardy) - 300 kg
8. Margaryna zwykła - kostka 250 g - 200 kg
9. Jogurt pyszny 125 g - 1 800 szt.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać w siedzibie Zamawiającego w pokoju Nr 16.
Osobą upoważnioną do bezpośredniego kontaktowania się i udzielania wyjaśnień jest Donata Niewolska – kier. adm.-gosp., pok. Nr 16, tel./fax (048) 664-25-48.
Zamawiający nie dopuszcza możliwości złożenia oferty wariantowej i wymaga złożenia oferty zgodnej z przedmiotem zamówienia.
Termin wykonania zamówienia – 1 rok od daty podpisania umowy.
O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki określone w art. 22 oraz nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 Ustawy - Prawo Zamówień Publicznych.
Pozostałe warunki określone w SWIZ.
Ocena spełnienia warunków zostanie dokonana na podstawie dokumentów wymienionych w SWIZ, na zasadzie: spełnia, nie spełnia.
Kryteria wyboru oferty i ich znaczenie (w %):
Cena – 100%
Cena formularza – 0,00 zł.
Termin związania ofertą – 30 dni od terminu składania ofert.
Ofertę należy złożyć w siedzibie Zamawiającego w pokoju Nr 16 do dnia 29.03.2006 r. godz. 10.00.
Otwarcie ofert: 29.03.2006 r. godz. 10.15 w siedzibie Zamawiającego w pokoju Nr 1.
Wszystkie oferty otrzymane po terminie podanym powyżej zostaną zwrócone oferentom nie otwarte.